Soul Project L-Carnitine Liquid 3000mg – cea mai mare concentratie de L-Carnitina de pe piata pentru arderea rapida a grasimilor

L-Carnitina este un supliment renumit, mai ales in randul pasionatilor de fitness sau bodybuilding. Aceasta substanta se incadreaza in categoria produselor dedicate scaderii in greutate si, in plus, ajuta la cresterea nivelului de energie in timpul antrenamentelor si grabeste recuperarea musculara dupa un efort fizic intens.

Cu toate acestea, exista multe produse pe piata care promit aceleasi beneficii. Asadar, cum se diferentiaza L-Carnitina de celalalte suplimente destinate arderii grasimilor?

L-Carnitina este un aminoacid produs de organism in ficat, creier si rinichi. Acizii grasi care sunt transportati spre celule au nevoie de carnitina pentru a trece de membrana celulara, a patrunde in celula si a transforma grasimile in energie. Astfel, prin suplimentare se vor arde mai multe grasimi, iar tesutul adipos va fi redus. Odata cu arderea grasimilor, reziduurile toxice ramase in celula sunt eliminate.

Pentru a slabi in mod eficient, este esential sa urmezi o dieta care faciliteaza activarea metabolismului. In acest sens, suplimentele cu L-Carnitina sunt potrivite pentru cei pasionati de bodybuilding, pentru ca ajuta atat la reducerea tesutului adipos, cat si la definirea muschilor.

ProXL a adus pe piata suplimentelor nutritive din Romania un produs de calitate superioara: L-Carnitine Liquid, de la brandul Soul Project. Produsul are cea mai mare concentratie de substanta activa de pe piata si anume, 3000mg pe portie (20 ml), iar raportul pret-calitate este foarte bun.

SoulProject L-Carnitine Liquid 3000mg are urmatoarele proprietati:

– este extras din cea mai buna sursa biovalabila

– iti va ajuta corpul sa arda grasimile mult mai rapid

– transforma grasimile in energie, fiind de mare ajutor in timpul antrenamentelor

– se absoarbe rapid in organism

– eficient in scaderea colesterolului si a trigrliceridelor

– are efecte detoxifiante si antioxidante

– imbunatateste performata cerebrala

L-Carnitine Liquid 3000mg de la Soul Project este extrem de util pentru cei care practica un sport la nivel avansat, dar si pentru incepatori. Acest supliment amplifica proprietatile aminoacidului existent in organismul uman, pentru ca tu sa te bucuri de rezultate rapide si durabile.