-26 lei
Pachet Masa Musculara Invictus
4.4 din 24 voturi

Pachet Masa Musculara Invictus

Crestere masa musculara rapida
Stoc: Indisponibil

232,00 lei
258,00 lei


Produs indisponibil

Comenzi telefonice:
0758 / 782 782

Termen de livrare: 24 ore in localitatile mari, 48 de ore in localitatile mici. Taxa de transport este de 15 lei. La comenzile ce depasesc 300 lei, transportul este gratuit!

Descriere

Pachet crestere in greutate Invictus:

- Invictus Hard Mass Gainer 2kg (20 portii)
- Hypertrophy Nutrition BCAA + Glutamina 315g (31 portii)
- Natural Health AAKG (Arginine Alpha Ketoglutarate) 120 capsule (40 portii)
- Tricou ProXL Cadou

Invictus Hard Mass Gainer - Hard Mass Gainer este un produs bogat in carbohidrati din diferite surse, contine proteine din zer si creatina, ingrediente necesare celor care vor sa creasca rapid in masa musculara. Hard Mass Gainer ajuta la cresterea fortei, rezistentei si recuperarii dupa antrenament.
     Mod de administrare: - luati 100g (1 cupa) cu 300-350ml apa sau lapte degresat. Se administreaza imediat dupa antrenament.

BCAA +Glutamina - este o combinatie de aminoacizi care ajuta la refacerea fibrelor musculare deteriorate dupa efort, stimuleaza sinteza proteinelor, sustine cresterea masei musculare si intareste sistemul imunitar.
     Mod de administrare: - se administreaza 10gr (1 masura) la aproximativ 30 de minute dupa performanta fizica.

Natural Health - Arginine Alpha Ketoglutarate - este mult mai eficienta decat arginina simpla, deoarece stimuleaza productia de oxid nitric, deci creste performantele sportive pe o perioada extinsa de timp. De asemenea intareste sistemul imunitar si favorizeaza circulatia sanguina ajutand astfel la absorbtia nutrimentelor, stimuleaza cresterea muschilor si grabeste refacerea dupa efort.
     Mod de administrare: - se recomanda consumul a 3-5 capsule pe zi. Pentru rezultate mai bune, se administreaza cu 45 minute inainte de inceperea antrenamentului.

Atentie!

Produsele sunt suplimente alimentare si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru o alimentatie variata si un stil de viata sanatos!
A nu se depasi dozele recomandate pentru consumul zilnic!
A nu se lasa la indemana copiilor mici!
Pastrati intr-un loc curat si uscat!

Vezi si alte suplimente pentru masa musculara sau produse de la Invictus Nutrition.