-48 lei
Pachet Cadou Workout - Pentru El
4.5 din 6 voturi

Pachet Cadou Workout - Pentru El

Definire masa musculara
Stoc: Indisponibil


235,00 lei
283,00 lei


Produs indisponibil

Comenzi telefonice:
0758 / 782 782

Termen de livrare: 24 ore in localitatile mari, 48 de ore in localitatile mici. Taxa de transport este de 15 lei. La comenzile ce depasesc 300 lei, transportul este gratuit!

Descriere

Pachet Cadou Workout - Pentru El

- Invictus Whey Champion
- Soul Project Maximum Recovery
- Shaker Soul Project

Doresti sa faci un cadou unui pasionat de fitness, bodybuilding sau alte sporturi? Surprinde-l cu Pachetul Cadou Workout! Shake-ul de proteine Invictus Whey Champion, impreuna cu Soul Project Maximum Total Recovery vor aduce rezultatele mult dorite ajutand la cresterea masei musculare, crescand rezistenta si performanta.

Invictus Whey Champion este un produs pe baza de proteine destinat celor care doresc sa isi creasca masa musculara, au nevoie de un nivel ridicat de energie pe durata antrenamentului si doresc o recuperare accelerata. Whey Champion este imbogatita BCAA care ajuta la repararea fibrelor musculare. Este foarte scazut in calorii, ceea ce asigura definirea muschilor.

SoulProject Maximum Total Recovery este un supliment complex pentru cei care practica sporturi de anduranta. Datorita mixului de carbohidrati, concentratului proteic, vitamine, minerale si aminoacizi, Maximum Total Recovery este singurul produs care acopera necesarul de micro si macronutrienti inainte si dupa antrenamentul de durata si intensitate.