Politica de confidentialitate

Datele dumneavoastra personale cum ar fi: numele, telefonul, adresa si adresa de e-mail nu vor fi colectate de catre acest site decat daca dvs. in mod voluntar doriti sa ni le puneti la dispozitie.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator sau vizitator, vor fi folosite doar pentru a va livra bunul dorit, pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra, sau pentru a va oferi acces la informatii legate de ofertele noastre.

ProXL exclude transmiterea datele dumneavoastra personale unor terti.

Orice incercare de a modifica continutul site-ului, de a afecta performantele serverului care sustine rularea site-ului sau de a accesa date apartinand unui alt utilizator, este considerata tentativa de frauda si va duce implicit la inceperea unei cercetari penale impotriva savarsitorului/savarsitorilor acestei infractiunii.

Atentie! Nici o informatie furnizata de acest site nu suplinesc sfaturile unui medic specialist.

Magazinul online va stoca datele tale personale pentru a te informa in legatura cu situatia contului tau, in legatura cu starea comenzilor tale si in legatura cu ofertele curente, prin intermediul unui newsletter. De asemenea, ProXL.ro iti poate trimite felicitari, cupoane de reduceri sau alte asemenea mesaje.

ProXL.ro nu va face apel la spam. Daca primesti vreun email de la noi, asta inseamna ca ai furnizat in mod explicit adresa ta de email pe www.ProXL.ro. Poti opta pentru stergerea datelor tale personale din baza noastra de date. De asemenea, daca nu doresti sa mai primesti newslettere de la noi, poti sa te dezabonezi folosind link-ul din partea de jos a newsletter-ului ProXL.ro.

Pentru mai multe informatii si suport, ne puteti contacta la adresa de email info@proxl.ro.